Canon

Joskus isompi vain on parempi. Canonilla on vankka kokemus ja asiantuntemus kuvaamisessa jatulostamisessa. Tätä osaamista on hyödynnetty kaikkien Canon suurkuvatulostimienkehittämisessä. Niillä on myös lukematon määrä käyttöalueita alkaen vedostuksestajulistetuotantoon, kuvataiteeseen ja tietokonepohjaiseen suunnitteluun. Korkealuokkainenmustesuihkutulostus, nopeus ja helppokäyttöisyys ovat suurkuvatulostinmallistomme tarjoamia etuja.

Valikoimamme helppokäyttöisten ja monipuolisten laitteiden ansiosta suurkuvatulostuksenhyödyt ovat suoraan organisaatiosi käytettävissä. Canonin suurkuvatulostimilla voit luodamonenlaisia ammattitasoisia materiaaleja ja vähentää yrityksesi kuluja. Canon tarjoaasuurkuvaratkaisuja myyntialan, palvelualan, vapaa-ajan alan, terveydenhuollon, koulutusalan,julkisen alan ja monien muiden alojen tarpeisiin.

Suurkuvalaitteet käsittelevät monenlaisia tulostusmateriaaleja, joten voit luodamyyntipistemateriaalia, julisteita, kaavioita, hankesuunnitelmia, kylttejä ja paljon muuta ilman,että sinun tarvitsee käydä paikallisessa tulostuspalvelussa. Näin säästät aikaa ja rahaa. Jokaisenlaitteen mukana tulee Canon PosterArtist -ohjelma, jonka avulla kaikkein mielikuvituksellisimpienkin luomusten tekeminen on helppoa. Canonin suurkuvatulostimien tuotevalikoimaan pääset tästä.

337913-300x185

canon-logo-300x62