Lexmark

Globaali teknologiayritys

Lexmark on vuodesta 1991 lähtien ollut skannaus- ja tulostusratkaisujen arvostettu johtaja, joka auttaa ihmisiä ja organisaatioita parantamaan prosessejaan ja alentamaan kustannuksiaan. Lexmarkin palkittu skannaus- ja tulostustekniikka on jatkanut kehittymistään maailman muuttuessa yhä digitaalisemmaksi ja ihmisten tukeutuessa yhä useammin verkkoyhteyksiin.

Lexmark myy tuotteitaan ja palvelujaan yli 170 maassa, ja monet teknologia-alan johtavat markkina-analyytikot pitävät sitä alan globaalina johtajana. Lisäksi Lexmark on vuodesta 2010 alkaen ostanut ja liittänyt itseensä useita strategisia ohjelmistoyrityksiä laajentaen näin tuotevalikoimaansa innovatiivisiin ohjelmistoratkaisuihin.
Yritys kilpailee nykyään muun muassa hallittujen tulostuspalvelujen, älykkään taltioinnin, yrityksen sisällönhallinnan, terveydenhuollon sisällönhallinnan, talousprosessien automaation ja yrityshaun kasvavilla markkinoilla. Tämä auttaa Lexmarkin asiakkaita yhdistämään työntekijänsä tärkeisiin tietoihin silloin, kun niitä tarvitaan. Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

lexmarkX658dtfeMFP

lexmark-logo-300x103