Kokonaisvaltaiset tuotemerkintäratkaisut

Tarjoamme tuotemerkintäratkaisuja yli 20 vuoden kokemuksella. Valikoimastamme löytyy ratkaisu vaativiin tuote-, pakkaus- ja kuljetusmerkintätarpeisiin. Laitetarjontamme lisäksi saatte meiltä tulostusohjelmistot, monenlaiset tulostusmateriaalit sekä laitevaraosat ja huollot. Toimitamme järjestelmiä avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaamme saavat kokonaisuuden käyttövalmiina ja säädettynä.

h-class-252x300
Etikettikirjoittimet

Tarjoamme vain laadukkaita kirjoittimia, kuten Datamax, Sato ja Zebra. Voimme sanoa vuosien kokemuksella, että ne kestävät.

Etiketit

Etikettivalikoimamme on erittäin laaja. Meiltä löytyy myös materiaaleja eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi erilaisia sääolosuhteita kestäviä etikettejä.

Värinauhat

Toimitamme luonnollisesti myös kaikki tuotemerkintään tarvittavat värinauhat asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Värinauhan valintaan vaikuttavat tulostettava materiaali ja tuotteen käyttöympäristö.

Tulostusohjelmistot

Etikettien tulostaminen vaatii myös työkaluja, joilla suurten tuotemäärien, muuttuvien tietojen sekä viivakoodien tulostaminen on mahdollista ja mielekästä. Meiltä saat kaikki asianmukaiset ohjelmat tähän tarkoitukseen.

Huolto

Hoidamme myös laitteenne huollot ja korjaukset ripeästi, jolloin pitkiä katkoja tuotemerkintään ei tule.

Etikettikirjoittimet

Datamax-O’Neil tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista valikoimista lämpö/lämpösiirtotulostimista viivakoodi- ja RFID-etikettien tulostukseen – tuotteita alkaen aloitus- ja keskitason laitteista aina huipputehokkaisiin järjestelmiin ja h-class erikoissovelluksiin. Tuotteet voidaan toimittaa ”hyllystä” tai varustaa erilaisilla lisälaitteilla vastaamaan asiakkaan erityisvaatimuksia.

 

SATO-etikettikirjoittimet ovat korkealaatuisia lämpö- ja lämpösiirtokirjoittimia. Uusin osoitus SATOn jatkuvasta tuotekehityksestä on Enhanced -konsepti; huipputehokas RISC-prosessori yhdistettynä 2,95 megatavun puskurimuistiin ja nopeisiin, modulaarisiin liitäntöihin (mm. LAN-, USB-, IEEE1284- rinnakkaisliitännät) takaavat todella nopean tiedonkäsittelyn.

 

Zebralla on maailman laajin valikoima lämpökirjoittimia. Kun voit valita tulostimesi maailman laajimmasta lämpökirjoitinvalikoimasta, löydät varmasti juuri omia tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Arkkitulostimet

OKI tulostimilla voidaan tulostaa monenlaista mediaa. Useat asiakkaamme käyttävät OKIa esimerkiksi säänkestävien arkkimateriaalien väritulostamiseen.

Ohjelmistot

Tarjoamme ohjelmistot moniin tuotemerkinnän tarpeisiin mm. etikettien suunnitteluun ja tulostamiseen (kuvan, tekstin, viivakoodin ja juoksevan numerosarjan tulostamiseen sekä suuren tuotevalikoiman hallintaan).

Tulostusmateriaalit

Rullatavara – Moderni painotekniikka luo monipuoliset mahdollisuudet myös erikoissovelluksien toteuttamiseen, kuten esimerkiksi etikettikohtaisiin yksilöinteihin sekä monikerrosetikettien tausta- ja välipintojen painatuksiin. Asiakaskohtaisten painotöiden lisäksi pidämme varastossamme useita lämpö-, lämpösiirto- ja tyyppikilpimateriaalista valmistettuja etikettikokoja. Varastolaatuisista etiketeistä saa nopealla toimitusajalla edullisia tuote- ja logistiikkatarroja silloin kun kulutusmäärät ovat pieniä. Meiltä löytyy myös laaja valikoima erikoismateriaaleja esim. säänkestävyyttä vaativiin olosuhteisiin.

Värinauhat – Värinauhan valintaan vaikuttavat tulostettava materiaali ja tuotteen käyttöympäristö. Kun valitset oikean värinauhan tulostus- ja käyttöolosuhteet huomioiden, varmistat myös tulostusjäljen pysyvyyden. Vahanauhat soveltuvat perusetikettien tulostukseen silloin kun tulostusjälki ei joudu kovalle mekaaniselle rasitukselle. Vaha-hartsinauhat soveltuvat kaikkien etikettimateriaalien tulostukseen silloin kun tulostusjäljeltä vaaditaan parempaa mekaanisen rasituksen kestoa. Hartsinauhat on tarkoitettu ääriolosuhteisiin, joissa tulostusjäljeltä vaaditaan mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestoa. Near-Edge- ja Flat-Edge-nauhat – erittäin nopeiden tulostimien nauhat, joissa tulostusnopeudet jopa 1000 mm/s.

Arkit – Saatte meiltä valmiiksi stanssattuja A3- ja A4-arkkeja eri tarkoituksiin, kuten paperiset tai muoviset tarrat ja kyltit. Lisäksi meiltä löytyy arkkimateriaalien tulostamiseen sopivat mustavalko- ja väritulostimet sekä ohjelmistot. Saatte meiltä siis valmiin kokonaisuuden asennuksineen.