3. Käytöstä poisto

Palvelumme on vaivattomin, ympäristöystävällisin ja tietoturvallisin tapa poistaa vanhat laitteesi käytöstä. Saat muutamalla klikkauksella tilattua noudon vanhoille laitteille sekä tilattua samalla uudet.

End of Lifecycle -palvelut

EOL-palvelumme on suunnattu yrityksille, jotka haluavat eroon vanhoista IT-laitteista tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Vanhoista laitteista tyhjennetään muistit NIST 800 88 datatyhjennysmetodia käyttäen ja siitä toimitetaan kiintolevykohtaiset todistukset. Tämän jälkeen laitteet kunnostetaan uusiokäyttöön ja niistä on hyötyä vielä jollekin toiselle. Pahoin vaurioituneet laitteet tuhotaan ja niiden materiaalit kierrätetään.

Korkean vaatimustason asiakkaille tarjoamme lisäksi

  • Palautuvien laitteiden pakkaus asiakkaan puolesta
  • Tietoturvarullakot
  • Point-to-point tietoturvakuljetukset

Elinkaaren lopussa

Sinä päätät mitä haluat tehdä vanhoille laitteillesi. Kun laitteesi on ennalta suunnitellun käyttöikänsä päässä, me ilmoitamme sinulle siitä hyvissä ajoin. Saat itse päättää jatkatko laitteen käyttöä, ostatko laitteen vai palautatko sen meille.

Voit myös vaihtaa helposti laitteen uuteen suoraan järjestelmässämme, joka säästää aikaasi ja vähentää laitteiden vaihtamiseen liittyvää organisointityötä. Jos sinulla on luotettava IT-kumppani jolta haluat tilata laitteita, välitämme heille tilauksesi uudesta laitteesta.

Lue lisää alta!

Vaihtoehto 1: Jatkat laitteen käyttöä

Joustavan vuokrausmallimme ansiosta voit huoletta jatkaa laitteen käyttöä niin pitkään kuin haluat. Klikkaamalla ’Jatkovuokraus’ voit valintasi mukaan jatkaa laitteen käyttöä aina 3, 6, 9 tai 12 kuukaudeksi kerrallaan.

Vaihtoehto 2: Ostat laitteen

Joskus asiakkaamme haluavat luovuttaa vanhan laitteen työntekijälleen tai tarvitsevat sitä muuhun käyttöön. Voit ostaa laitteen sen varsinaisen vuokra-ajan päätyttyä. Järjestelmämme näyttää jokaisen laitteen lunastushinnan ja saat laitteen omaksi helposti klikkaamalla ’Osto’.

Vaihtoehto 3: Palautat laitteen

Kun klikkaat ’Palautus’, niin me tulemme noutamaan laitteen sovitusta osoitteesta ja tietoturvakäsittelemme sen niin, ettei tietoja ole mahdollista enää palauttaa.

Vanhat laitteesi kunnostetaan vielä uusiokäyttöön ja joku toinen saa siitä iloa vielä joitain vuosia. Käyttökelvottomat laitteet tuhotaan fyysisesti ja niiden materiaalit kierrätetään ympäristöä kunnioittaen.

Pääkumppanimme EOL-palveluissa on Also Finland Oy. Vuosia kestänyt yhteistyömme laitetoimituksissa on johtanut EOL-yhteistyöhön Alson laajentaessa palvelujaan samalle toimialalle kanssamme. Alson logistiikkaosaaminen ja resurssit ovat paikallaan etenkin suurasiakkaiden palveluja tuotettaessa.

ALSO Finland on ISO sertifioitu

ISO 9001 laatusertifiointi
ISO 14001 ympäristösertifiointi
ISO 27001 tietoturvasertifiointi