Saumaton integrointi rajapintojen avulla

Mikäli kaipaat saumatonta integraatiota omien IT-järjestelmiesi sekä LeaseX -elinkaarihallintajärjestlemän välille, on LeaseX API sinun ratkaisusi.

REST API

REST-pohjainen rajapintamme sisältää satoja tietokenttiä ja joustaa sinun sekä yrityksesi tarpeisiin

Apua määrittelyyn

Me autamme sinua tiedonsiirtologiikan ja laitehallintajärjestelmämme sisältämän datan tuonnin ja viennin määrittämisessä

Kattava tukipalvelu

Saat lisäksi asiantuntijoidemme jatkuvaa tukea sekä integraation kehitysprosessin aikana, että sen jälkeen

Modernit REST-rajapinnat

Standardit
LeaseX API on rakennettu moderneja ja vakaita suosituksia noudattaen. Asioit rajapinnan kanssa JSON-formatoidulla datalla, saat asiaankuuluvat sekä standardisoidut virhekoodit ja pystyt luonnollisesti myös suodattamaan sekä lajittelemaan dataa.

Rajattomat mahdollisuudet
LeaseX API on suunniteltu siten, että rajapintojen kautta on mahdollista suorittaa kaikki samat toimenpiteet, mitkä ovat mahdollisia LeaseX -käyttöliittymässä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sopimusten sekä laitteiden ohjelmallisen tuonnin ja päivittämisen, päättyvien sopimuksien noutamisen ERP-järjestelmään ja paljon muuta!

OpenAPI
Kaikista rajapinnoistamme on saatavilla konekieliset OpenAPI-kuvaukset.

OpenAPI-määritys, joka tunnettiin aiemmin nimellä Swagger Specification, on määritys koneellisesti luettaville rajapintatiedostoille REST-verkkopalvelujen kuvaamiseen, tuottamiseen, kulutukseen ja visualisointiin.

Kumppanimme integraatiohankkeissa

Integraatiohankkeiden pääyhteistyökumppaninamme toimii TM-Tieto Oy, jolla on yli 10 vuoden kokemus järjestelmäintegraatioista. Yrityksen sertifioiduilla asiantuntijoilla on kattava tuntemus yleisimmistä ERP-järjestelmistä, tietokantaratkaisuista, tietoturvasta sekä muista kriittisistä osa-alueista.

Ota yhteyttä