Tuotemerkintä

Alta löydät tarjoamamme tuotemerkinnän tuotteet ja palvelut. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi tältä sivulta, niin ota rohkeasti yhteyttä ja osaava henkilökuntamme auttaa.

Tulostuspalvelut

Silloin kun asiakkallamme ei ole aikaa, osaamista tai välineitä, on tulostustyön ulkoistaminen hyvä vaihtoehto. Olemme tehneet monimuotoisia tilaustöitä, kuten esimerkiksi kylttien ja etikettien suuria tulostuseriä.

Isot tulostusmäärät lajitteluineen voi viedä useita päiviä, jolloin työ on syytä jättää ammattilaisten hoidettavaksi ja keskittyä omaan ydinosaamiseen.

Yleinen tulostustyömme on juoksevan viivakoodin tulostaminen, joka voi olla haastavaa asiaan perehtymättömälle.

Tulostimet tuotemerkintään

Edustamme tunnettuja Datamaxin, Saton ja Zebran etikettitulostimia. Niillä pystytään tulostamaan erittäin vaativia materiaaleja, mikä ei ole tulostimelle itsestään selvä ominaisuus. Nämä tulostimet on suunniteltu rullatavaran mustavalkotulostamiseen.

Ammattikäytössä olevan paksun arkkitavaran väritulostamiseen pystyy kunnolla ainostaan yksi merkki: OKI. Meillä on ollut OKI Executive Series edustus jo yli vuosikymmenen ja kaikki arkkimateriaalimme on testattu toimiviksi tulostimillamme. Älä hukkaa aikaasi harkitsemalla muita merkkejä.

Rullamateriaalin väritulostamiseen löytyy erinomainen tulostin: DTM CX86e. Tämä laite sopii pienemmille tulostuserille. Silloin kun sinun täytyy saada tyylikkään värilliset etiketit nopeasti, tässä on hyvä vaihtoehto!

Tutustu tulostimiin täällä

Tuotemerkintämateriaalit

Etiketin materiaalin valintaan vaikuttavat etiketin käyttötarkoitus, olosuhteet sekä merkintätapa.

Lämpöherkkää materiaalia käytetään nopeakiertoisten tuotteiden merkintään ja logistiikkasovelluksiin, joissa materiaali ei joudu alttiiksi ulkoisille rasituksille, kuten vedelle tai auringolle.

Lämpösiirtomateriaalia käytetään silloin kun etiketin tulee säilyä pitkään ja kestää erilaisia ulkoisia rasituksia, kuten kosteutta tai hankausta.

Etikettimateriaalia valittaessa tulee ottaa pintamateriaalin lisäksi kantaa myös liiman laatuun. Liimat jaetaan karkeasti kahteen eri ryhmään: pysyviin ja irrotettaviin. Näiden ryhmien sisältä löytyy lukuisa määrä liimalaatuja, jotka soveltuvat erilaisille pinoille, erilaisiin kiinnitys- ja säilytysolosuhteisiin.

Toimitamme materiaaleja arkkeina sekä rullina.

Tutustu materiaaleihin täällä

Tilaustuotteet

Teemme tilauksesta painettuja tuotetarroja, blancotarroja sekä monenlaisia erikoisetikettejä. Etiketit valmistetaan käyttötarkoitukseen sopivalla liimalla, rullalle tai arkille ja haluttuun muotoon stanssattuna.

Valittavana on useita eri paperi- ja muovipohjaisia materiaaleja. Lämpösiirtomateriaalit soveltuvat parhaiten upeiden moniväristen painettujen etikettien tekemiseen. Etiketille mahdollisesti tulevien muuttuvien tietojen tulostamiseen käytetään värinauhallisia lämpösiirtokirjoittimia.

Etikettiammattilaisemme auttavat mielellään oikean kokonaisuuden valinnassa.

Värinauhat

Värinauhan valintaan vaikuttavat tulostettava materiaali ja tuotteen käyttöympäristö. Kun valitset oikean värinauhan tulostus- ja käyttöolosuhteet huomioiden, varmistat myös tulostusjäljen pysyvyyden.

Vahanauhat soveltuvat perusetikettien tulostukseen silloin kun tulostusjälki ei joudu kovalle mekaaniselle rasitukselle. Vaha-hartsinauhat soveltuvat kaikkien etikettimateriaalien tulostukseen silloin kun tulostusjäljeltä vaaditaan parempaa mekaanisen rasituksen kestoa. Hartsinauhat on tarkoitettu ääriolosuhteisiin, joissa tulostusjäljeltä vaaditaan mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestoa. Near edge -nauhat on tarkoitettu nopeisiin near edge -tulostustekniikalla varustettuihin kirjoittimiin.

Tutustu värinauhavalikoimaamme

Ohjelmat etikettien suunnitteluun ja tulostamiseen

Jokaisella etikettejä tulostavalla yrityksellä tulisi olla ohjelma etikettien suunnitteluun. Asianmukaiset ohjelmat taipuvat tuotemerkinnän erilaisiin tarpeisiin erittäin hyvin. Ohjelmilla voidaan luoda yrityksen ulkoasun mukaisia etikettejä minuuteissa ja ne myös helpottavat suurten tuotetietokantojen hallintaa ja tuotteiden tulostamista viivakoodeineen. Edustamme Teklynxin sekä NiceLabelin tuotteita etiketin suunnittelutyökaluina.

Puutarha- ja taimistoasiakkaille tarjoamme PlantIT-nimistä ohjelmaa kasvitietojen hallintaan ja tulostamiseen. Ohjelma helpottaa työskentelyä erityisesti suurten tuotemäärien kanssa. PlantIT on yhteensopiva Teklynxin Label Matrixin kanssa.

Tutustu JIT Print -ohjelmistoon