Puutarha-alan tuotemerkintä

Ratkaisut taimistoille sekä puutarhoille

Olemme työskennelleet suomalaisten taimistojen ja puutarhojen kanssa yhteistyössä 90-luvun alusta asti. Tuomme alalle tuotemerkinnän ratkaisuja helpottamaan ja nopeuttamaan työskentelyä kasvien parissa. Tuote- ja palveluvalikoimastamme löytyy monimuotoiset tulostusmateriaalit, tulostimet, ohjelmistot ja tuen ratkaisujen käyttöön.

Teemme tilauksesta etikettejä juuri sinun tarpeisiisi — voit valita muodon, koon, värin. Kysy rohkeasti! Meillä on myös laaja kirjo varastolaatuisia tuotteita, joihin voit tutustua Tuotteet-sivulla.

Katso viereisestä videosta minkälaista myymälämarkkinointia voit tehdä OKI-tulostimilla.

Etikettitulosteet väreissä

Nykyään on saatavilla myös etikettitulostimia, joilla voidaan tulostaa väreissä. DTM CX86e on maailman pienin LED-kuivaväriaineväritulostin, jolla puutarhat ja taimistot voivat tuottaa monipuolisia ja ammattimaisia ​​etikettejä, jotka ovat erittäin myyviä verrattuna mustavalkoisiin etiketteihin.

Tulostaa rullatavaraa eli voit tulostaa vaikka yhden etiketin kerrallaan
Saat hyvälaatuisia säänkestäviä värietikettejä
Testattu toimivaksi meidän solmusäle- ja pistoetiketeillä sekä tarroilla
Leikkaa etiketin rullasta käyttövalmiiksi
Edulliset käyttökustannukset
Tutustu tulostimeen tästä.

Avaa tulostimen esite tästä.

Katso vierestä tulostimen esittelyvideo, kuinka tulostinta käytetään puutarha-alalla.

Ohjelmisto puutarhoille sekä taimistoille

JIT Print -ohjelmisto on kehitetty tehokkaaseen tietojen hallintaan ja tulostamiseen suomalaisille puutarhoille ja taimistoille. Ohjelma helpottaa työskentelyä erityisesti suurten tuotemäärien kanssa.

JIT Print on täysin uudelleen rakennettu seuraaja Plantit 1-3 versioille. Uudella ohjelmalla työskentely on entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Lisäksi, palvelumme ottaa tietokannastasi varmuuskopion automaattisesti, joten tuotetietosi ovat aina turvassa.

Lue lisää