Skip to main content

Helppoa tiedonhallintaa ja tulostamista

JIT Print -ohjelmisto on kehitetty tehokkaaseen tietojen hallintaan ja tulostamiseen suomalaisille puutarhoille ja taimistoille. Ohjelma helpottaa työskentelyä erityisesti suurten tuotemäärien kanssa.

1

Hallitse tietoja keskitetysti

Hallitse tietoja keskitetysti selaimella modernin käyttöliittymän avulla. Tiedot synkronoituvat työpöytäsovellukseen automaattisesti ja ovat varmuuskopioituna pilvessä.
2

Tulosta yhdeltä tai useammalta pisteeltä

Työpöytäsovelluksen avulla voidaan tulostusta suorittaa haluttaessa useammalta tulostuspisteeltä.
3

Tietojen korjaus

Tietoja voi tarvittaessa täydentää ja korjata myös työpöytäsovelluksessa. Tiedot synkronoituvat pilvipalveluun automaattisesti ja sitä kautta muille tulostuspisteille.

Tukea joka tilanteessa

Avustamme asiakkaitamme mitä moninaisemmissa tiedonhallinta- ja tulostushaasteissa. JIT Print -ohjelmistoa on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Puutarha- ja taimistoasiakkaat

JIT Print -ohjelma on tulos pitkästä yhteistyöstä suomalaisten puutarha- ja taimistoasiakkaiden kanssa.

JIT Print on täysin uudelleen rakennettu seuraaja Plantit 1-3 versioille. Uudella ohjelmalla työskentely on entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Lisäksi, palvelumme ottaa tietokannastasi varmuuskopion automaattisesti, joten tuotetietosi ovat aina turvassa.

Integraatiot & verkkokauppa

JIT Print -ratkaisu on mahdollista integroida muihin järjestelmiin modernien REST-rajapintojen välityksellä. Tietoja on mahdollista sekä viedä, että tuoda varsin vaivattomasti joko ajastetusti, tai tarvittaessa kertaluontoisesti.

WooCommerce-verkkokauppa

Tarjoamme myös avaimet käteen tyyppistä verkkokaupparatkaisua, joka on rakennettu WooCommerce-verkkokaupparatkaisun ympärille.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on WordPress -julkaisujärjestelmän lisäosa. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta ja Suomessakin sitä käytetään erittäin paljon.

Verkkokaupan käyttöönotto ei vaadi mittavaa projektia. Olemme paketoineet ratkaisun helposti käyttöönotettavaksi kokonaisuudeksi, jolloin myös kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Tavanomaisesti saamme verkkokaupan käyttöön 4 viikon sisään tilauksesta.

Tutustu demokauppaan