DTM CX86e värietikettitulostin

 

Nopea ja kompakti tulostusratkaisu tuotantoon, POS- ja POI-sovelluksiin

DTM CX86e on maailman pienin LED-kuivaväriaineväritulostin, joka auttaa yrityksiä tuottamaan monipuolisia ja ammattimaisia ​​väritarroja ja tunnisteita, jotka maksimoivat mainosarvon verrattuna tavallisiin mustavalkoisiin lämpötulosteisiin.
Olipa kyse tositteista, kupongeista, valokuvilla varustetuista tunnistetiedoista, vierailijamerkkeistä, hinta- ja tarjoustarroista, liimattuista tarroista tai pahvien ja laatikoiden tarroista, DTM CX86e ansiosta tulostaminen on nopeaa ja helppoa. Tulosta laadukkaat värilliset tarrat ja tunnisteet, jotka herättävät asiakkaiden huomion ja lisäävät myyntiä.

 

Katso oheisesta linkistä DTM CX86e esittelyvideo: DTM CX86e – Youtube

 

Erinomaiset ominaisuudet:

  • Kuivaväritekniikka: Ei tarvita kalliita päällystettyjä materiaaleja. Kuten lasertulostimissa, voit käyttää tavallista paperia, joka antaa sinulle kestäviä tulosteita.
  • Mikä on LED-tekniikka? Tulostusprosessi on samanlainen kuin lasertulostimissa, jolloin kuiva väriaine sulatetaan etikettimateriaaliin lämpöyksikön (kiinnitysyksikön) läpi. Digitaalinen LED-tekniikka tuottaa korkean resoluution tulosteita. Tämän tekniikan ansiosta tulostin vaatii vähemmän tilaa, on kompakti, ympäristöystävällinen ja energiatehokas, ja se käyttää huomattavasti vähemmän raaka-aineita ja energiaa valmistusprosessissa. LED-tulostuspäät eivät sisällä liikkuvia osia, joten ne ovat kestäviä ja erittäin luotettavia.
  • Kolmivärinen CMY-värikasetti. CX86e-laitteella yksinkertaistat varastointiasi, koska sinun on pidettävä varastossa vain yksi väriaine ja samalla nopeutettava tuotantoa. Kolmivärinen väriaine vaihdetaan sekunneissa ja laite on käyttövalmis ilman viivytyksiä.
  • Ethernet- ja WLAN-yhteys. Unohda ärsyttävät USB-kaapelit, jotka estävät tietäsi tai pakottavat seisomaan tulostimen viereen. Yhdistä CX86e Ethernet- tai WLAN-verkon kautta verkkoon ja tulosta helposti rajoittamattomilta asiakkailta verkossa.
  • Valmistele työt muutamassa minuutissa. Valitse NiceLabel Free 2019 DTM Edition yksinkertaisten tarramallien luomista varten tai päivitä tietojen tuontia ja muuttuvaa datan tulostusta varten. Tulostinta voidaan käyttää myös muiden suosittujen tarrasuunnitteluohjelmistojen, kuten Label Matrix, ja graafisten ohjelmistojen, kuten Adobe Illustrator, ja muiden Windows-sovellusten kanssa. Tulostetaanko PDF-tiedostoja? Helppokäyttöisyyden vuoksi voit tulostaa suoraan Acrobat Readerista.

 Avaa tästä esite