Zebra ZT600-sarja

 

Kun tarvitset luotettavan, korkealuokkaisen tulostimen, jonka pitää toimia 24/7 ja/tai tulostaa erittäin pienikokoisia korkeanresolution etikettejä, on valintasi Zebra ZT600-sarja.

Zebran TZ610 ja ZT620 tulostimet ovat perineet edeltäjänsä, jo klassikoksi muodostuneet Xi-sarjan tulostimien parhaat ominaisuudet täydentäen niitä vieläkin paremmilla prosessoreilla ja suuremmilla muisteilla sekä tarjoten uuden sukupolven liitettävyyttä, operatiivista näkyvyyttä ja kontrollia – tinkimättä lainkaan kestävyydestä tai 24/7 luotettavuudesta, jota Zebralta voi odottaa.

Zebra ZT600-sarja on rakennettu antamaan huippuluokan tulostuslaatu ja nopeus kaikenlaisissa sovelluksissa. Luotettavuuden – kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä – takaa kestävä täysmetallinen rakenne ja korkealuokkainen kirjoituspäämekanismi ja hyödynnä myös luokkansa paras 600dpi tulostuslaatu jopa vain 3mm etiketille.

Edistyksellinen, käyttäjäystävällinen muotoilu ja Link-OS® sovellukset yksinkertaistavat kaiken alkaen asennuksesta, liittettävyydestä ja päivittäisestä käytöstä aina järjestelmän hallintaan, ylläpitoon ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Ja yhteensopivuus muiden tulostusjärjestelmien ja tekniikoiden kanssa antaa mahdollisuuden helposti mukauttaa määrityksiä ja näin vastata tulevaisudenkin haasteisiin.

Tutustu lisää valmistajan sivuilla tästä linkistä.

Avaa tästä esite