Toimiston tulostusratkaisut

Hallitse tulostusympäristöä keskitetysti

 

Tulostuksen hallinta -ohjelmistomme mahdollistaa yrityksesi tulostimien vika- ja tarviketilojen lukemisen etänä, olivat ne sitten toimistolla tai kotitoimistolla. Se toimii samalla erinomaisena laiterekisterinä, josta ilmenee tulostimien maantieteellinen sijainti, kerros, yhteyshenkilö ja paljon muita tietoja. Voit käyttää ohjelmistoamme itsenäisesti tai antaa tulostusympäristösi meidän hoidettavaksemme. Palvelumme tukee käytännössä kaikkia laitemerkkejä, joten sinun ei tarvitse hankkia uusia tulostimia, vaan voit käyttää nykyisiä tulostimiasi.

Jos ulkoistat huolenpidon meille, niin toimitamme tarvikkeet automaattisesti jokaiseen toimipisteeseen ja tulostimeen. Voimme myös sopia tulostimien huoltojen hoitamisesta.

Voit valita itsellesi sopivan palvelun, halusitpa kiinteän, kaikenkattavan kuukausimaksun, sivu- tai tarvikekohtaiset kustannukset. Tuloksena on yksinkertainen, hallittu tulostusympäristö, jossa maksat vain siitä mistä haluat.

Bookkaa demo!

 

Haluatko tutustua ohjelmistomme ja palvelumme mahdollisuuksiin? Bookkaa demo, niin ymmärrät hyödyt nopeasti!

Ota yhteyttä osoitteeseen info(at)jit.fi.

1. Ymmärrä

Ohjelma kertoo kuinka paljon tulostimilla oikeasti tulostetaan ja onko käytössä oikeat laitteet oikeissa paikoissa. Tiedät kuinka monta väri- tai mustavalkosivua tulostetaan tai montako värikasettia kuluu. Näet missä tulostimissa on vikatiloja ja mitkä ovat kestävämpiä malleja. Saat myös raportin paljonko väreillä tulostaa oikeasti valmistajien ilmoittamaan verrattuna.

2. Kehitä

Käytössäsi on monenlaisia raportteja, joiden avulla osaat kehittää tulostussympäristöäsi oikeaan suuntaan. Säästät myös tukitoiminnoissa aikaa, koska näet tulostimen vikatilat etänä yhdellä klikkauksella ja osaat auttaa käyttäjää toipumaan vikatilasta käymättä itse paikan päällä.

3. Ylläpidä

Voit seurata milloin tulostimeen on lähetetty uusi väri, kun edellinen on lopussa. Näet myös heti jos uusi väri on vaihdettu liian aikaisin, jolloin voit ohjeistaa henkilöstöä toimimaan säästeliäämmin sekä ympäristöä ajatellen. Voit seurata tulostusympäristössäsi tehtyjä muutoksia sekä mitata niiden onnistumista. Tulostuskustannus vaihtelee tulostimen mukaan!

4. Tavoita

Ohjelma toimii hyvänä laiterekisterinä, johon uudet tulostimet ilmestyvät automaattisesti – merkistä tai mallista riippumatta. Saat myös välittömästi tiedon jos tulostin ei ole yhteydessä verkkoon, eikä tarvikehälytyksiä voida lähettää. Kun olet ulkoistanut hallinnan meille, sinun ei tarvitse varastoida värejä, kuvarumpuja tai muita tarvikkeita toimipaikkoihin. Me varastoimme sekä toimitamme tarvikkeet automaattisesti ja oikeaan osoitteeseen. Paketin mukana tulee lähete, jossa on laitteen sarjanumero, sijaintikerros, sarjanumero ja yhteyshenkilön nimi.