Ratkaisut yritysten monimuotoisiin tulostus- ja tuotemerkintätarpeisiin vuodesta 1992

Tyytyväinen asiakas on kunnia-asiamme ja pyrimme hoitamaan työmme aina viimeisen päälle kunnolla.

Kokonaisvaltaiset tuotemerkintäratkaisut

 

Tarjoamme tuotemerkintäratkaisuja noin 30 vuoden kokemuksella. Valikoimastamme löytyy ratkaisuja vaativiin tuote-, pakkaus- ja kuljetusmerkintätarpeisiin. Laitetarjontamme lisäksi saatte meiltä etikettien suunnitteluun ja tulostamiseen tarvittavat ohjelmistot sekä tulostusmateriaalit. Toimitamme tuotemerkintäjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella, jolloin saatte kokonaisuuden käyttövalmiina ja omille materiaaleille säädettynä.

Meillä on laaja valikoima varastolaatuisia blanco-tulostusmateriaaleja, mutta joskus on tarpeen tehdä yrityksen näköinen, esipainettu etiketti. Voit pyytää meiltä tarjousta mihin tahansa etiketteihin tältä sivulta löytyvältä tarjouspyyntökaavakkeella.

Toimiston tulostusratkaisut

 

Tulostuksen hallinta -ohjelmistomme mahdollistaa yrityksesi tulostimien vika- ja tarviketilojen lukemisen etänä, olivat ne sitten toimistolla tai kotitoimistolla. Se toimii samalla erinomaisena laiterekisterinä, josta ilmenee tulostimien maantieteellinen sijainti, kerros, yhteyshenkilö ja paljon muita tietoja.

Voit käyttää ohjelmistoamme itsenäisesti tai antaa tulostusympäristösi meidän hoidettavaksemme. Palvelumme tukee käytännössä kaikkia laitemerkkejä, joten sinun ei tarvitse hankkia uusia tulostimia, vaan voit käyttää nykyisiä tulostimiasi.