OKI C650dn

Kokoaan suurempi suorituskyky

Kun tilaa on vain vähän, on hankittava pienikokoinen tulostin ja samalla joudutaan useimmiten tinkimään laadusta, tuottavuudesta ja edullisista käyttökustannuksista.

Ei enää. OKIn C650 on kompakti A4-väripöytätulostin, jonka suorituskyky, materiaalinkäsittely ja kustannustehokkuus vastaavat työryhmälaitetta.

Nopealla ja laadukkaalla LED-väritulostuksella kaikki onnistuu nopeasti – markkinointimateriaaleista asiakaslaskuihin. Koska laitetta käytetään vain etupuolelta, sen voi helposti asettaa ahtaaseenkin tilaan. Laitteen sivuja ei tarvitse avata koko käyttöiän aikana. Kestävät osat takaavat luotettavuuden pitkälle tulevaisuuteen. Käyttökustannukset on suunniteltu kovaan käyttöön sopiviksi ja siksi C650:llä voi tulostaa suuria määriä korkealaatuisia väritulostuseriä edullisesti ja tehokkaasti.

Tulostusnopeus:35 sivua/min (väri/mustavalko)
Ensimmäisen sivun tulostus:6,5 sekuntia väri/mustavalko
Tulostustarkkuus:1200 x 1200 dpi
Paperikapasiteetti:Lokero 1: 250 arkkia (80 g/m²), monitoimialusta: 100 arkkia (80 g/m²)
Paperin paino:Lokero 1: 60–256 g/m², lokero 2/3/4: 64–176 g/m², monitoimialusta: 60–256 g/m², kaksipuolinen: 64–176 g/m²
Väriainekasetit (6 000 sivua):Syaani: 09006127, magenta: 09006128, keltainen: 09006129
Väriainekasetti (7 000 sivua):Musta: 09006130

 Avaa tästä esite

 

Katso tästä video kuinka OKIlla voidaan tulostaa myymälämateriaaleja puutarhassa

Kuvaus

OKI C650dn -A4-LED-tulostin

C650 on yksi maailman pienimmistä väritulostimista. Se on huipputehokas ja se on suunniteltu tilaa säästävällä tekniikalla. Johtavan tulostintoimittajan takaama suorituskyky, monipuolisuus ja kustannustehokkuus kompakteissa ja vankoissa kuorissa.

Erittäin kompakti C650-malli tarjoaa uskomatonta suorituskykyä. C650 on maailman pienin huipputehokas A4-väritulostin – täydellinen valinta yrityksiin, joissa tilaa on rajallisesti. Pienikokoiset tulostimet eivät yleensä tarjoa näin korkeaa laatua tai nopeutta, eivätkä myöskään vähennä käyttökustannuksia. C650 on kuitenkin erilainen. Se tarjoaa A4-työpöytätulostimen parhaita puolia väritulosteiden tulostukseen sekä ylivoimaista medianhallintaa ja kustannustehokkuutta.

Sopii kaikentyyppisille yrityksille – erityisesti niille, joilla on rajallisesti tilaa C650 on suunniteltu tilaa säästävällä tekniikalla, joten se tarjoaa suurta tehoa myös ahtaisiin tiloihin. Se on riittävän vankka varastokäyttöön ja voidaan sijoittaa helposti suljettuun kioskitilaan. Sitä voi käyttää myös tuotantolinjoilla tai kotitoimistossa.

Laite ei ole ainoastaan kompakti, vaan myös nopea ja joustava. Se tarjoaa ylivoimaisen tulostusnopeuden ja monipuolisen materiaalinkäsittelyn C650 n avulla voit tuottaa nopeasti kaikkea aina visuaalisesta viestinnästä ja markkinointimateriaalista asiakaslaskuihin. Se helpottaa mukautumista jatkuvasti muuttuviin työolosuhteisiin. Voit tulostaa kaiken paikan päällä – silloin kun sitä tarvitset.

Tulostimen käyttöikä on pitkä, ja saat sijoituksellesi todellista tuottoa C650 on suunniteltu tulostamaan pitkäksi aikaa. Täydellinen kaikille, jotka tarvitsevat runsaasti laadukkaita väritulosteita.

Ympäristöä säästävä tulostin Ympäristötietoisuudesta on tullut merkittävä tekijä sekä kuluttajille että yrityksille. C650 on pieni tulostin, joka vaikuttaa ympäristöön vähemmän kuin muut tulostimet.

The Design Hub -palvelun 1 kuukauden tilaus – kaikkiin yrityksen sisäisiin tulostus- ja suunnittelutarpeisiin The Design Hubin tarjoaa Shoppa, ja se on kaikkien OKI-suunnittelu- ja tulostustarpeiden yhteyspiste. Voit luoda ja tulostaa ammattilaistasoisia markkinointimateriaaleja paikan päällä ja mukauttaa visuaalista viestintää muutamalla napsautuksella.

1 kk ABBYY FineScanner Premium –ensimmäinen tekoälyyn perustuva älymobiiliskanneri C650:ssa on skannaustoimintoja, joita voidaan käyttää yhdessä ABBYY FineScanner -mobiilisovelluksen kanssa, joten työpöytäskanneria tai monitoimitulostinta ei tarvita.

C650 – pieni tulostin suurella kapasiteetilla – täydellinen valinta kaikille aloille C650 sopii monille eri aloille, erityisesti yrityksille, joissa tilaa on vain vähän ja jotka asettavat suorituskyvyn etusijalle. Tulosta ammattilaislaatuista sisältöä nopeasti ja luotettavasti yhdestä ja samasta kompaktista laitteesta.

Kauppa Vähittäiskaupassa on tärkeää pystyä mukautumaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin, kuten hintojen muutoksiin, kampanjatarjouksiin, uusiin tuotteisiin sekä uusimpiin markkina- ja yhteiskuntatrendeihin. On pystyttävä houkuttelemaan asiakkaita ja auttamaan heitä myymälässä, jotta kauppiaat voivat vaikuttaa mahdollisiin ostopäätöksiin ja lisätä lisämyynnin mahdollisuutta.

C650 tarjoaa vähittäiskaupan käyttöön mahdollisuuden onnistua kaikessa tässä houkuttelevan ja visuaalisen viestinnän avulla. Voit tulostaa kaikkea, aina päivittäisistä asiakirjoista huomiota herättäviin myynti- ja mainosmateriaaleihin, vapaasti seisoviin tai roikkuviin bannereihin, kyltteihin, jotka muistuttavat etäisyyden pitämisestä sekä lattia- ja ikkunatarroihin jne., missä ja milloin tahansa niitä tarvitset. Ainutlaatuisen tilaa säästävän tekniikan ansiosta C650 on täydellinen valinta vilkkaisiin myymäläympäristöihin, joissa on vain rajallisesti tilaa. Vähittäiskaupassa sekä tila että aika ovat yhtä tärkeitä kuin raha. Älykäs ja vankka C650 on aina käytettävissä, eikä se vie liikaa tilaa.

Hotellit, ravintolat ja kahvilat Hotellit, ravintolat ja kahvilat haluavat luoda ikimuistoisia elämyksiä, jotka saavat vieraat palaamaan takaisin ja antamaan myönteisiä arvioita. Tätä varten tarvitaan usein painettuja materiaaleja. Aina henkilökohtaisista bannereista ja jopa 1,3 metrin kylteistä pöytäliinoihin, istumajärjestyskortteihin, vedenpitäviin ruokalistoihin, oviripustimiin, pöytäkyltteihin, kuponkeihin, lattia- ja ikkunatarroihin, tapahtumamateriaaleihin ja moniin muihin. Voit tulostaa paikan päällä monipuolisesti tarpeidesi mukaan – ja jopa silloin, kun sinun tarvitsee huolehtia viime hetken muutoksista, voit ylittää asiakkaiden odotukset. Pienen koon ja uskomattoman luotettavuuden ansiosta C650 on ihanteellinen valinta hotelleihin, ravintoloihin ja kahviloihin, jotka tarvitsevat nopeaa ja kustannustehokasta tulostusta paikan päällä. Tilaa säästävän tekniikan ansiosta C650 on täydellinen valinta sekä vastaanottoihin että ravintoloiden ja kahviloiden toimistoihin.

Koulutus Väri on olennainen osa koulutusmateriaalin tulostamista. C650:n ansiosta tulosteet ovat sekä intensiivisiä että värikkäitä. Eikä siinä vielä kaikki. Kompakti laite tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia koulutuslaitoksissa – sitä voidaan käyttää päivittäisten asiakirjojen, opetusmateriaalien ja kokeiden, seinä-, lattia- ja ikkunatarrojen, jäsenkorttien, todistusten, esitteiden ja lehtolehtisten tulostamiseen koulussa/yliopistossa ja muissa paikoissa. C650 on vankka ja tarjoaa uskomatonta luotettavuutta myös ahtaissa tiloissa. Lisäksi voit tulostaa tietoturvallisella tavalla – pääsyä tulostimeen voidaan rajoittaa IC-korttivaltuutuksen, salauksen ja PIN-koodin avulla oppilaiden yksityisten tietojen suojaamiseksi.

Sairaanhoito C650 on täydellinen valinta kiireisiin sairaaloihin ja hoitoympäristöihin, joissa on erittäin paljon lääkinnällisiä laitteita ja siksi usein rajallisesti tilaa. C650:ssa tarjoaa kaikkea, mitä sairaalat ja hoitolaitokset tarvitsevat tulostimelta – suurta tulostusnopeutta, luotettavuutta, ammattimaista suorituskykyä ja ennen kaikkea turvallista yksityisten ja luottamuksellisten potilastietojen käsittelyä. Pienikokoinen C650-tulostin sopii kaikenlaisiin sairaanhoitoympäristöihin, ja sitä voidaan käyttää päivittäisen dokumentaation, ID-rannekkeiden, lääketieteellisten testitulosten ja kuvien, reseptien, koulutusesitteiden ja kylttien tulostamiseen.